Депутати стверджують, що всі знали про виділення землі на Вороніхіна

Депутати стверджують, що всі знали про виділення землі на Вороніхіна

Про виділення землі на Вороніхіна депутати вже знали.

Про це під час сесії у середу,28 лютого сказав депутат Микита Рабан.

«Це вже друге таке рішення, адже першим був дозвіл на підготовку проектно-кошторисно документації.  Ця ділянка пройшла голосування, тож не треба говорити, що це нове питання.»

Юлія Вусенко ж заявила, що землю просто дерибанять користуючись більшістю в міськраді. 

«Якщо знімемо питання Були, то наступний Козюра. Нам набридло, мені соромно пояснювати, чому так відбувається в міській раді. Земля не для того, щоб роздавати її одне одному.» - сказала депутат Юлія Вусенко. Зазначивши, щодо ділянки, яку виділяють безоплатно причетний депутат міської ради Сергій Була та його будівельна фірма. Депутатка додала, що в міській раді дерибанять землю, прикриваючись атовцями.

«Повторюю для одноклєточних. Там є майно, якщо є конкретні правопорушення  пишіть в прокуратуру, СБУ.» - так відповів Євген Ткачук.

До дискусії вперше долучився радник міського голови Ігор Поліщук.

«Сумно спостерігаю за цими подіями. Юра Моклиця, про скільки ти квартир домовився? На сьогодні, ділянки успішно продаються з аукціону. А з 2010 по 2017 рік місто отримало 1 квартиру.Є ще 14 квартирних листів.  Сьогодні ми вже приймаємо дві. Про яку одну ділянку ви говорите?» - підбив підсумок земельних дискусій Ігор Поліщук, депутат ЛМР.  А також він звернувся до Юрія Моклиці:

«Чого ти сюди прийшов? Ти канали в парку не зміг за рік почистити». На що екс-заступник міського голови сказав, що має конкретну вимогу, аби не виділяли безоплатно гектар землі на Вороніхіна.

Микола Федік спробував запропонувати інший механізм. А саме: продати землю з аукціону та купити квартири для потребуючих верств за готівку, а не спекулювати кількістю квартир, які передадуть на баланс міста забудовники, за умови надання ділянки для забудови безкоштовно.

Петро Данильчук попросив оголосити перерву 20 хв. Нині триває обговорення.

Раніше повідомлялося, що луцькі депутати заблокували трибуну міськради з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Львівську митницю ДФС призначили тимчасового керівника з Волині
Наступна новина Луцький магазин Андре Тана презентує нову капсульну колекцію для пишних та розкішних a.TaN PLUS
Останні новини
Схожі новини