Пустовіт проситиме Погуляйка про добудову 13-ї школи, – депутат Луцькради

Пустовіт проситиме Погуляйка про добудову 13-ї школи, – депутат Луцькради
Школа №13 міста Луцька

Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт у понеділок, 3 лютого, має зустрітися з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком, щоб обоворити можливість включення проєкту добудови школи № 13 у список відібраних заявок на фінансування за рахунок коштів Держфонду регіонального розвитку.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук у фейсбуці.

Нагадаємо, батьки учнів луцької школи № 13 вирішили не пускати дітей на навчання 31 січня. Вони обурені, що на засіданні бюджетної комісії міської ради питання фінансування добудови школи навіть не внесли до порядку денного. А тим часом школа потребує негайної добудови, вважають батьки.

В управлінні освіти Луцької міської ради повідомили, що зможуть забезпечити навчання учнів зі школи №13 в навчальних закладах №3, 17 та 19.

За інформацією Павла Данильчука, цього дня батьки у міській раді  зустрілись з секретарем ради Григорієм Пустовітом та першим заступником міського голови Григорієм Недопадом.

У результаті, пише Данильчук, школу пообіцяли не закривати.

Окрім того, зазначає він, в понеділок Пустовіт має зустрітись з головою ОДА на предмет включення проєкту добудови школи № 13 у список відібраних заявок на фінансування за рахунок коштів фонду регіонального розвитку.

«Я не впевнений в позитивному вирішенні питання, як і батьки, тому останні готові продовжувати протест», – додав депутат.

Нагадаємо, до попереднього переліку об’єктів, які фінансуватимуться 2020 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку, планують включити 14 проєктів із залишковою кошторисною вартістю 525 млн 700 тис грн. Для Волинської області на 2020 рік передбачено ДФРР – 235 млн 669 тис. грн., з них загальний фонд – 147 млн 662 тис. грн, спеціальний фонд – 88 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Євробляхи» тепер можна розмитнити онлайн
Наступна новина «Будете працювати на Новому ринку», – Пустовіт до підприємців, які просять не зносити Старий ринок
Останні новини
Схожі новини