«Будете працювати на Новому ринку», – Пустовіт до підприємців, які просять не зносити Старий ринок

«Будете працювати на Новому ринку», – Пустовіт до підприємців, які просять не зносити Старий ринок
Підприємці під стінами Луцької міської ради

Підприємці Центрального ринку принесли звернення у Луцьку міську раду із проханням не переносити його. 31 січня перед приміщенням адмінбудівлі зібралося більше сотні людей, які делегували ініціативній групі зустрітися з керівниками міськради.

Про це – у сюжеті Суспільного.

Нагадаємо, депутати 29 січня вирішили припинити дозвіл на користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1, комунальному підприємству «Луцькі ринки». З останнім підприємці уклали договори про свою діяльність. Згідно з рішенням міськради, договори мають розірвати до 2 лютого.

«Сьогодні ми прийшли з конкретною вимогою зупинити дію цього рішення. Ми своє звернення зареєстрували в міській раді. Це, можна вважати, попереджувальна акція, означає, що ми будемо боротися», – каже підприємець Ігор Дильов.

Представників ініціативної групи запросили в конференцзалу.

«Там живі люди, там сім’ї. Наскільки мені відомо, КП «Луцькі ринки» повідомляло міську раду, що там 360 діючих договорів, які люди виконують, там зареєстровані підприємці. Я дуже вас прошу і від імені простих людей, які стоять на вулиці, і як заступник голови громадської організації: будь ласка, зупиніть дію цього рішення», – просить підприємиця Тетяна Біскуб.

«Ми казали: пропонуйте, куди перенести. 80 відсотків було: ні, залишаємося на місці, торгуємо далі. Коли передавали земельну ділянку КП «Луцькі ринки», вони вам що. казали, що ви там будете постійно торгувати? Вони сказали, що вас все одно тут не буде», – каже перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Підприємець Андрій Галас каже, що не планує переїжджати на Новий ринок.

«Ви думаєте, що ми заставляємо їх на базар ходити в той час, коли супермаркети є? Чому вони туди ходять? Значить вони хочуть туди ходити, їх ніхто не заставляє ходити на базар. І питають: де ви будете, як вас знайти?» – зазначив він.

Підприємцям відповів виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

«На території, де зараз Центральний ринок, ми бачимо гарну рекреаційну зону. Яку – покаже конкурс. І людей бачимо, які там будуть відпочивати… Ви будете працювати на Новому ринку», – сказав Пустовіт.

Він сказав, що ветувати рішення не має підстав. Щодо звернення підприємців повідомив, що його отримав і надасть письмову відповідь.

Старий ринок планують переносити з центру Луцька поступово. Орієнтовно завершити процес у міській раді хочуть влітку 2020 року.

Архітектурний конкурс концепцій вигляду території біля замку повинен закінчитись у червні 2020 року.

 
Підприємці Центрального ринку зустрілися з міською владою

Підприємці "Центрального ринку" принесли звернення у Луцьку міську раду з проханням не переносити його. Перед приміщенням адмінбудівлі зібралося більше сотні людей, які делегували ініціативній групі зустрітися з керівниками міськради.

Posted by UA: Волинь on Friday, 31 January 2020

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пустовіт проситиме Погуляйка про добудову 13-ї школи, – депутат Луцькради
Наступна новина Рак грудей у волинянок. Скільки жінок захворіли за рік? У якому віці? Яка стадія?
Останні новини
Схожі новини