Біля Луцька водійка Audi A7 на смерть збила 62-річного чоловіка

Біля Луцька водійка Audi A7 на смерть збила 62-річного чоловіка
Фото ілюстративне

Смертельна ДТП сталася ввечері 3 жовтня в селі Княгининок Луцького району. Близько 18 години легковик збив чоловіка, який переходив дорогу. Від отриманих травм він помер на місці аварії.

Про це ІА Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та швидка допомога.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої виклик надійшов о 17:44. Повідомлялося, що автомобіль здійснив наїзд на пішохода. На місці події медики констатували смерть постраждалого. Загиблому було 62 роки.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного місцевого мешканця, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відомості зареєстровано в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть. Триває досудове розслідування.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада призначила нового міністра оборони. Що про нього відомо
Наступна новина «Ми бачили, як він згасає». Як пересадка серця волинянину стала перемогою львівської лікарні
Останні новини
Схожі новини