«Радість творчості – душа». До Луцька на фестиваль з'їхалися люди з інвалідністю

«Радість творчості – душа». До Луцька на фестиваль з'їхалися люди з інвалідністю
Фестиваль «Радість творчості – душа. З Україною в серці»

Луцьк вперше приймав учасників VI Міжрегіонального фестивалю «Радість творчості – душа. З Україною в серці» за участі осіб із інвалідністю.

Дійство відбулося у неділю, 1 грудня, повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Традиційно ідейним натхненником та організатором свята стала Маневицька районна громадська організація інвалідів «Довіра».

Проведенню заходу сприяв і Волинський обласний центр зайнятості на чолі з директором Романом Романюком.

У фестивалі взяли участь лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, громадські організації «Джерело життя», «Кольорова капустинка», «Батьків дітей із синдромом Дауна».

«Відомі артисти та маловідомі аматори наповнювали серця гостей фестивалю світлом, виконуючи зворушливі пісні, трепетні рухи вальсу, глибокі віршовані рядки. Об’єднаних вірою в людяність, щирість, добро та прагненням жити і творити, сильних духом, незламних, неординарних, наполегливих і рішучих артистів проводжали зі сцени бурхливими оплесками», – ідеться у повідомленні.

У заході взяли участь не лише волиняни, але й гості з Запоріжжя та Закарпаття.

«Насправді, я дуже радію, що такі заходи, як сьогоднішній фестиваль, вже стали традиційними. Важливо, що люди, яких ми сьогодні бачили на сцені, не закриваються в собі, що вони заявляють про себе як про повноцінну частину суспільства, в якому живе кожен із нас. Адже насправді так і є! Ці люди не з обмеженими фізичними можливостями, як багато хто звик казати, а з необмеженими талантами, силою волі, прагненням жити і розвиватися. Дякую організаторам сьогоднішнього свята за нагадування про те, що справді цінне в житті кожного з нас, за ще одну можливість подякувати Богові за життя, за вміння любити, радіти і вчитися дарувати свою любов близьким», – зазначив директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк.

Читати також: У Луцьку відтанцювали «Осінній бал-2019»



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найкорисніші події тижня у Луцьку
Наступна новина У Луцьку з’явився прокат авто
Останні новини
Схожі новини