Разовий е-квиток у Луцьку. Поїздка буде дорожчою, ніж звичайна

Разовий е-квиток у Луцьку. Поїздка буде дорожчою, ніж звичайна

З початку впровадження можливості квитків на 2-3 поїздки в Луцьку (з листопада) нею скористалися 532 особи.

Про це розповів у програмі «На часі» телеканалу «Аверс» начальник управління транспорту Луцької міської ради Володимир Степанов, пише ІА «Конкурент».

Із його слів, попиту на ці квитки немає. До того ж, зауважив Степанов, потреба в них буде відпадати, коли з'явиться можливість оплатити проїзд банківською карткою.

«Проте їх можна придбати легко на автобусних станціях, термінали там є. Також вони будуть продаватися у мобільних терміналах, які встановлять для поповнення. Зараз оператор розглядає можливість впровадження квитка на одну поїздку. Вона буде дорожчою, аніж звичайна. Є можливість придбати квиток на 2-3 поїздки, але користуються нею мало», – пояснив очільник транспортного управління. 

Також він зауважив, що у квитку на 2-3 поїздки відображається QR-код, його треба «показувати» валідатору трохи довше , аби він його встиг зафіксував. А е-квиток має чіп, який реагує миттєво. Його довго тримати біля валідатора не треба. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцьк треба розширювати, але не за рахунок таких громад, як Підгайці», - Тарас Яковлев
Наступна новина «Генплан, який зараз розробляють у Луцьку, вже застарів», - головний архітектор Туз
Останні новини
Схожі новини