Реформа не для простого українця

Реформа не для простого українця

Ще одна недолуга реформа від влади! Так, я вважаю її недолугою, як і пенсійну, адже не вірю в її успіх, оскільки в ній ніхто не згадує про запровадження страхової медицини, вона зрівняла у тих своїх гаслах «гроші йдуть за пацієнтом» і бідного пенсіонера і багатого олігарха, адже обоє отримуватимуть від держави таку ж суму!..

Багато про це можна говорити, але доказом того, що ця реформа може перетворитися на геноцид є те, що на Волині смертність переважає народжуваність, а ще зовсім недавно ми були в лідерах коли народжуваність переважала смертність! А реформа ще тільки от-от запрацює…

Для справжньої медичної реформи потрібні ГРОШІ! А їх в бюджет медицини можна залучити тільки через створення нових робочих і запровадження страхової медицини!!! Але ні одне, ні друге у влади не в приорітеті, БО ВОНА САМА НЕДОЛУГА!!!

Як страховик в минулому із 10 стажем, вважаю, що саме за страховою медициною майбутнє і єдиним плюсом медичної реформи є запровадження платних послуг у медичних закладах і тепер своє слово скажуть страховики, які зможуть нарешті напрацьовувати свої бази партнерів, що до цього було не можливо!

P.S. Дуже гарна тема для дискусії!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лише 17 мешканців польського Перемишля є власниками 12500 автомобілів в Україні
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 лютого
Останні новини
Схожі новини