Ремонт устилузької об'їзної. Фініш близько

Ремонт устилузької об'їзної. Фініш близько
Фото Сергія Носача

Реконструкція під’їзної дороги до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» наближається до завершення. наразі наносять дорожню розмітку.

Про це повідомляють, у службі автомобільних доріг у Волинскьій області.

Нагагадаємо, у серпні повідомляли, що роботи на км 0 + 420 – км 3 + 600 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що веде до міжнародного КПП «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг, будуть завершені за півтора-два місяці.

Читати також: Показали, як на Волині біля кордону з Польщею ремонтують дорогу

Зроблено вже чимало, констатують дорожники. Протягом травня-вересня працівники підрядного підприємства ТзОВ «Автомагістраль-Південь» трудились над зведенням земляного полотна та влаштуванням дорожнього одягу, конструкція якого складається з двох шарів основи та трьох шарів дорожнього покриття. Загальна товщина дорожнього одягу становить 66 см.

Тож проїзна частина дороги вже є, на завершальному етапі й роботи з нанесення дорожньої розмітки.

Окрім того, на об’єкті уже влаштовано шумозахисні стінки, лінії зовнішнього освітлення, тротуари та систему водовідведення.

Проектна документація ще передбачає влаштування бар’єрного і турнікетного огородження на об’єкті та встановлення дорожніх знаків, тож ці роботи ще попереду. Також ще потрібно провести біологічну рекультивацію ґрунтового резерву.

Нагадаємо, що відповідним розпорядженням Кабміну передбачено фінансування цього об'єкта у розмірі понад 30 млн грн та введення його в експлуатацію.

 
Реконструкція під’їзної дороги до КПП "Устилуг-Зосін", Волинь

Реконструкція під’їзної дороги до КПП "Устилуг-Зосін" – до фінішу близько Невпинно просуваються вперед роботи на км 0 + 420 – км 3 + 600 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де проводиться реконструкція ділянки дороги, що веде до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг Волинської області. Зроблено вже чимало. Протягом травня-вересня працівники підрядного підприємства ТзОВ "Автомагістраль-Південь" трудились над зведенням земляного полотна та влаштуванням дорожнього одягу, конструкція якого складається з двох шарів основи та трьох шарів дорожнього покриття. Загальна товщина дорожнього одягу становить 66 см. Тож проїзна частина дороги вже є, на завершальному етапі й роботи з нанесення дорожньої розмітки. Окрім того, на об’єкті уже влаштовано шумозахисні стінки, лінії зовнішнього освітлення, тротуари та систему водовідведення. Проектною документацією ще передбачено влаштування бар’єрного і турнікетного огородження на об’єкті та встановлення дорожніх знаків, тож ці роботи ще попереду. Також ще потрібно провести біологічну рекультивацію ґрунтового резерву. Нагадаємо, що розпорядженням КМУ від 06.02.2019р. № 130-р у 2019 році передбачено фінансування цього об'єкта у розмірі понад 30 млн. грн. та введення його в експлуатацію. Дякуємо за фото, @Сергей Носач.

Posted by Служба автомобільних доріг у Волинській області on Thursday, 17 October 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині для сільських амбулаторій куплять авто за три мільйони
Наступна новина Атовець із Луцька поїде на «Ігри Нескорених»
Останні новини
Схожі новини