Повідомили, коли повністю закінчать ремонт устилузької об'їзної

Повідомили, коли  повністю закінчать ремонт устилузької об'їзної
Ремонт автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (фото зі сторінки Волинської ОДА у Facebook)

Роботи із будівництва об’їзної дороги до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосин» будуть завершені за півтора-два місяці.

Про це стало відомо під час робочого візиту заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося в Устилуг у вівторок, 20 серпня 2019 року, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

За словами начальника Служби автодоріг у Волинській області Анатолія Посполітака, автомобільна дорога Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що є під’їзною до цього КПП, становить близько двох кілометрів та наразі проходить центральними вулицями міста, що завдає незручностей і місцевим мешканцям, і тим, хто перетинає пункт пропуску.

«Задля розвантаження населеного пункту від транспортного потоку та забезпечення під'їзду до КПП в його обхід реконструкція дороги Н-22 була передбачена ще на початку 2000 років. Ділянку протяжністю 2,5 км введено в експлуатацію у 2002 році. З того часу роботи зупинилися на тривалий термін. Це найдовший волинський дорожній довгобуд. Проте, невдовзі всі роботи будуть завершені», – пообіцяв головний дорожник області.

Читати також: Показали, як на Волині біля кордону з Польщею ремонтують дорогу

Автошлях будують за кошти з держбюджету. Загальна вартість проєкту – близько 36 млн грн.

«На сьогодні підряднику залишилося прокласти верхній чистовий шар асфальту та облагородити територію: встановити бордюри, освітлення, зробити розмітку. Окрім того, ми плануємо рекультивувати землю навколо та зробити ділянку інвестиційно привабливою», – зазначив Валентин Цьось.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із 22 серпня власникам «євроблях» загрожує штраф
Наступна новина Опублікували рейтинг шкіл Луцька 2019 року
Останні новини
Схожі новини