Резонансна аварія у Луцьку. Водія Романа Бузулука, який їхав п’яний, взяли під варту

Резонансна аварія у Луцьку. Водія Романа Бузулука, який їхав п’яний, взяли під варту
У залі суду (фото Суспільного)

41-річному Романові Бузулуку, який їхав п'яним і став учасником смертельної ДТП у Луцьку, обрали запобіжний захід. У залі суду його взяли під варту.

Про це повідомляє Суспільне.

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу – 60 діб під вартою. Вийти зі слідчого ізолятора Роман Бузулук може, сплативши заставу у сумі 168 тисяч 160 гривень.

Водію інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

За версією слідства, Роман Бузулук може переховуватись від суду, впливати на свідків і потерпілих. Під час судового засідання стало відомо, що чоловік неодноразово вчиняв адмінправопорушення, у тому числі перевищення швидкості.

Нагадаємо, автопригода трапилась 27 вересня у Луцьку на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської. 47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла не доїхавши до лікарні. Внаслідок аварії травмувалося троє людей. У крові Романа Бузулуку виявили 0,36 проміле алкоголю в крові о 4 ранку. Здати аналіз його змусили через 6 годин після аварії.

Дружина обвинуваченого, речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук на момент аварії була поруч із чоловіком на пасажирському сидінні. У справі виступає свідком.

Читати також: «Я завжди була, є і буду на боці Закону», – речниця ГУНП Ольга Бузулук про смертельну ДТП у Луцьку

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто претендує на посаду голови Камінь-Каширської громади
Наступна новина Луцькі педагоги отримають персональні стипендії міського голови. Список
Останні новини
Схожі новини