Результати екзит-полів: реакція волинян у соцмережах

Результати екзит-полів: реакція волинян у соцмережах
За результатами екзит-полів, лідер виборчих перегонів Володимир Зеленський, на другому місці - Петро Порошенко

В Україні оприлюднили дані національного екзит-полу. Лідирує Володимир Зеленський з 30,4% голосів, Петро Порошенко - на другому місці з 17,8% голосів, Юлія Тимошенко - на третьому з 14,2% голосів.

Волиняни активно обговорюють результати у соцмережах. Зауважимо, екзит-пол – це опитування виборців, що проводиться соціологічними службами на виході з виборчих дільниць у день голосування. Офіційні ж результати виборів Центральна виборча комісія повинна оголосити не пізніше, ніж 10 квітня. Другий тур відбудеться у неділю, 21 квітня.

Що пишуть волиняни про результати екзит-полів:

Сергій Чуріков: Можна по-різному ставитись до результатів першого туру виборів. Але це вирок старим політикам. Порошенко побудувавши справжню агітаційну машину, консолідувавши владу та адмінресурс витративши сотні мільйонів гривень на кампанію не набирає й 20%. Кандидат від об’єднаної демократичної опозиції, мобілізувавши чималі фінанси, зібравши непогану команду, добився не балотування інших демократів, набирає не більше 10%.

Люди готові голосувати за темних конячок, аби не за «старих», які на сцені з двухтисячних, а дехто навіть з дев’яностих. І нехай не дивуються. Саме ця «політична еліта» перетворила багату країну на світового економічного лузера. Так ослабила держані інститути, що ми ледве не втратили незалежність і втратили Крим і 1/2 Донбасу. Добре, що вони навчили нас жити не покладаючись на державу. І хто б не переміг на цих виборах, є ми. І буде Україна. І все в нас буде добре:)

Олена Бірюліна: Прогнозовано, здається. А ті, що серцем голосували, лоханулись. Потрібно головою.

Вікторія Махновська: Страшно, що наша область має чудовий відсоток явки, і при цьому ситуація знову нагадує вибори 2010 року, коли результат переможцю перегонів дали південь і схід України.

Світлана Мех: На цю хвилину для мене - це шок…

Світлана Головачук: Колись ті самі люди вибрали Януковича. Жах! Нічому кров не вчить.

Володимир Кучер: Петро, пиЗЕць блиЗЕнько!

Оксана Прокопчук: А чому дивуватись?? Прийшли на дільниці ті, що сиділи по барах і ржали під 95ий квартал в той час, коли повістки роздавали... (((

Андрій Д’яченко: Сенсації, звісно ж, не сталось. Тепер лишається обрати між Молдовою та Венесуелою.

Богдан Климчук: З такими результатами 1-го туру у мене зараз лише одне питання в голові, куди мігруватиме Порошенко?

Володимир Кучерук: Тепер почнеться "дуже веселе" життя для всіх: як для опонентів, так і для прихильників ЗЕ... Із-за ватності цих 30% Україна опиниться в хаосі. Чухати й рвати волосся будуть на собі всі.

Валерій Пельц: Не все тут так однозначно. Зараз багато людей не сприймали серйозно відсотки Зеленського. Після такого результату вони будуть мобілізовуватись. Колись Кучма після першого туру програвав Кравчуку, але в другому турі виграв. 

Микола Кравчук: Думаю нікуди. Прийде з... І через рік будемо казати, при пороху було краще... Так як зараз кажемо про Кучму і яника.

Василь Нагорний: Екзит-"пули") Все більш-менш зрозуміло. Маємо те що маємо і не "скігліть". З приводу права вибору і виборів - курчат по осені рахують і трошки по квітню)
Викликають огиду ті кандидати, які точно знали, що і близько не мають шансів увійти навіть в п'ятірку відсотків, але викидали шалені гроші на реєстрацію і рекламу. Стільки хворих діток, поранених захисників, малозабезпечених можна було б врятувати, які збирають кошти на дороге лікування…

Юрій Моклиця: Ей, порохоботи! Вище носа! Ваш кандидат стоїть з високо піднятою головою! Беріть приклад! Боротьба триває! Ми в другому турі. В листопаді ми боялись думати про це. Давайте, бляха, зберіться!!!!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як голосували у Жидичині і Княгининку біля Луцька. ВІДЕО
Наступна новина «Якби главами ОДА були не савченки, підсумки були б іншими», - історик Вахтанг Кіпіані
Останні новини
Схожі новини