«Якби главами ОДА були не савченки, підсумки були б іншими», - історик Вахтанг Кіпіані

«Якби главами ОДА були не савченки, підсумки були б іншими», - історик Вахтанг Кіпіані

сторик та журналіст Вахтанг Кіпіані вважає, що якби діючий Президент країни Петро Порошенко адекватно відреагував на поїздку Юрія Бойка та Віктора Медведчука до Москви на зустріч із Дмитром Медвєдєвим, результати  голосування були б іншими.

«Переможцем першого туру є Коломойський, олігархічний телевізор і совок - електорат КПУ і ПР. Але. Якби нинішня влада працювала на національний інтерес не вряди годи, а систематично - підсумки були б іншими. Якби літак з Бойком і Медведчуком після зустрічі з Медвєдєвим не сів би без проблем у Києві - підсумки були б іншими. Якби десятки ментів і сотні суддів, які причетні до злочинів проти Майдану були покарані - підсумки були б іншими. Якби СБУ ганялась би не за журналістами і активістами ГО, а за семочками - підсумки були б іншими. Якби главами ОДА були б не савченки, а нормальні менеджери - підсумки були б іншими. Якби Ахметов, м'яко кажучи, відчув би дискомфорт і не заробляв би на ротердамі та інших схемах - підсумки були б іншими. Таких "якби" є десятки», - переконаний Вахтанг Кіпіані.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полу, кандидат на посаду глави держави Володимир Зеленський у першому турі виборів президента України набирає 30,4% голосів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Результати екзит-полів: реакція волинян у соцмережах
Наступна новина Померла одна з найстарших членів Товариства польської культури на Волині Юлія Толкачова
Останні новини
Схожі новини