Рідні трьох загиблих на війні волинян просять присвоїти воїнам звання Героя України

Рідні трьох загиблих на війні волинян просять присвоїти воїнам звання Героя України

Рідні трьох загиблих військових із Камінь-Каширщини – Ігоря Юрасова, Василя Торчинюка та Богдана Муца просять підписати петиції про присвоєння захисникам звання «Герой України» (посмертно). На президентському сайті вже розмістили відповідні петиції, пише газета Полісся. 

Рідні загиблих волинян просять краян долучитися до збору підписів, аби Захисників удостоїли найвищої державної відзнаки «Герой України».

Юрасов Ігор Володимирович із села Залісся добровільно вступив до лав ЗСУ – спочатку до роти охорони Камінь-Каширського РТЦК, а тоді пішов у групу швидкого реагування та боронив східні рубежі країни. Був гранатометником у складі єгерського батальйону. Поліг у бою під час штурмових дій у червні 2023 року у Бахмутському районі.


Турчинюк Василь Володимирович із села Ворокомле став на захист Батьківщини у 2014 році і брав участь в антитерористичній операції. Демобілізувався у 2015. А в березні 2022 року знову пішов боронити Україну від ворога. Вже в червні 2022, на жаль, його життя обірвалося внаслідок поранення біля Сіверодонецька.

Муц Богдан Станіславович із Клітицька пішов на службу до ЗСУ цьогоріч у травні, а в липні загинув на Куп’янському напрямку.


Підписати петиції можна за посиланнями вище. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися із загиблим на війні капітаном поліції Романом Гіренком
Наступна новина Командування Сил ТрО ЗСУ відзначило волинських поліцейських-добровольців
Останні новини
Схожі новини