Рідні загиблої медикині з Волині назбирали на два авто і дрон для Захисників. ФОТО

Рідні загиблої медикині з Волині назбирали на два авто і дрон для Захисників. ФОТО

Доньки і батьки загиблої медикині з Волині Оксани Горпініч назбирали і передали гроші волонтерам, за які купили два автомобілі і дрон для Захисників на фронті.

Про це розповіла у фейсбуці волонтерка Богдана Синиця.

– Оксани Горпініч – старший сержант медик 14-ї ОМБр. Жінка, яка врятувала сотні життів на війні і присвятила останні 6 років свого життя допомозі іншим. У 2016 році поповнила ряди ЗСУ. Так і розпочалася її безцінна, колосальна робота на Луганському напрямку. З 24 лютого приймала перші удари ворога на Житорському напрямку, а пізніше на Харківщині. На жаль, рятуючи життя одного з бійців на Харківщині, Оксана потрапила під арт обстріл і загинула 4 квітня, – розповіла волонтерка про Героїню. 

Оксану називали побратими Мурашкою, адже навіть у надскладних ситуаціях і в непридатних умовах у неї виходило врятувати життя бійцям.

Сім’я Оксани – її доньки Ірина Кохан, Наталія Щур та батьки зробили дуже чуйний вчинок. Вони передали волонтерам велику суму для того, щоб допомогти нашим захисникам і таким чином продовжити шлях Мурашки. 

За ці кошти волонтери придбали два авто – позашляховики та дрон для захисників

«Тепер в пам’ять про Оксану, ці речі дуже допомагають на передовій. І Мурашка далі продовжує служити, захищати та допомагати. Бійці дуже зворушені цією історією та дуже дякують! Вони так і кажуть, що Мурашка продовжує свою місію: допомагає і оберігає їх», – написала волонтерка.

Читайте також: «Місцеві здали позицію. Мама загинула, рятуючи поранених». Історія Оксани Горпініч з 14-ї бригади

 

Читайте також: Останнє бажання: дружина полеглого Героя з Волині назбирала на авто для його побратимів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві в Офісі Омбудсмана відбулася зустріч з родинами волинських військових
Наступна новина Доньку загиблого Героя з Волині привітали з днем народження
Останні новини
Схожі новини