«Ромі немає коли сумувати, бо поряд братик»: Онкохворому волинянину починають хіміотерапію. ФОТО

«Ромі немає коли сумувати, бо поряд братик»: Онкохворому волинянину починають хіміотерапію. ФОТО

Онкохворому Ромі Гальчику з Волині починають новий курс хіміотерапії.

Лікування хлопчик проходить у Туреччині, – повідомляє мама хлопчика Світлана на сторінці Гальчик Рома - боротьба за життя у Facebook. 

Повідомляється, що на вихідних стан Ромчика погіршився, піднялась температура. Однак наразі всі аналізи в нормі, тому лікар вирішила почати хіміотерапію. 

«Добре, що тут немає обмежень у відвідуванні, і ми всі разом можемо перебувати в палаті протягом всього часу. Тому Ромі немає коли сумувати, коли разом з ним його братик», – зазначає мама у дописі. 

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика  лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився. Відтак, у Луцьку лікарі змушені були прооперувати Ромчика. 

Останнє МРТ-дослідження показало, що у голові хлопчика є пухлина та ще чотири метастази. Як повідомляє жінка, всі вони дуже великі. Відтак мама з хлопчиком відправилися на продовження лікування у Туреччину. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, як у Луцьку ліквідовуватимуть сморід
Наступна новина Призначили очільника управління транспорту Луцькради
Останні новини
Схожі новини