Росія з 15 квітня призупиняє польоти до Туреччини

Росія з 15 квітня призупиняє польоти до Туреччини

Російська Федерація вирішила призупинити авіасполучення з Туреччиною. Таке рішення прийняли нібито «через погіршення епідеміологічної ситуації в країні».

Про це 12 квітня ввечері пишуть російські ЗМІ з посиланням на джерела в одній з авіакомпаній, а також федерального чиновника, повідомляє Главком.

«Так, 12 квітня оперативний штаб по боротьбі з коронавірусом прийняв рішення частково обмежити перельоти до Туреччини на півтора місяця – з 15 квітня по 1 червня. Уточнюється, що нові заходи торкнуться чартерних рейсів, про регулярні перевезення не повідомляється», – пише «Лента.ру».

При цьому, як пояснило одне з джерел, евакуація російських туристів з країни проводитися не буде, проте буде їх плановий вивіз.

Як відомо, цими вихідними у Туреччині був з візитом президент України Володимир Зеленський. Після зустрічі з Реджепом Таїпом Ердогааном він заявив, що позиції України та Туреччини щодо загроз у Чорноморському регіоні та реагування на них збігаються.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган напередодні візиту Зеленського обговорив з президентом Росії Володимиром Путіним Донбас.

Читати також: «Це може стати початком кінця України». У Путіна заявили, що готові захищати мешканців Донбасу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юрія Лобача представили на посаді голови Володимир-Волинської РДА
Наступна новина У Луцьку на Винниченка – пожежа в багатоквартирному будинку. Відео
Останні новини
Схожі новини