«Відправити на Волинь силовиків для відновлення порядку», – Савченко може звернутися до Порошенка

«Відправити на Волинь силовиків для відновлення порядку», – Савченко може звернутися до Порошенка
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко. Фото - Вікіпедія

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко перервав відпустку та повернувся до Луцька через підпал майна голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка.

Також він дав доручення зібрати нараду за участю керівників всіх силових відомств Волинської області, повідомив він у Фейсбуці.

Нагадаємо, вночі 30 січня двоє молодиків, яких зафіксували камери спостереження, зайшли на стоянку спецтехніки та підпалили дві автівки й екскаватор. Вони належать голові Підгайцівської громади Юрію Семенюку. 

Читати також: Спалили майно голови громади під Луцьком Юрія Семенюка. ФОТО

Олександр Савченко заявив, що «є всі підстави вважати, що ця подія є продовженням серії підпалів та нападів на волинських активістів, які вже скоювала певна група осіб».

Також губернатор Волині розглядає варіант звернення до Президента України з вимогою командирувати на Волинь силовиків з центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розмова була, але без погроз», – депутат про свою «причетність» до підпалу майна Семенюка
Наступна новина У Луцьку затримали чоловіка, який переховувався від вироку суду
Останні новини
Схожі новини