Розповіли, коли луцьким школярам видадуть табелі та свідоцтва

Розповіли, коли луцьким школярам видадуть табелі та свідоцтва
Фото ілюстративне

До 15 червня завершиться оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень та табелів навчальних досягнень. Видача випускникам 9-х класів свідоцтв про здобуття базової середньої освіти відбудеться з урахуванням усіх протиепідемічних вимог. 

Про це 26 травня, під час оперативної наради міської ради, розповіла начальник управління освіти Зіновія Лещенко, – інформують на сайті Луцької міської ради.

Учням 1-8, 10 класів, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, будуть надіслані копії відповідних документів електронною поштою або в інший спосіб. Окрім того, школи готуються до консультацій з підготовки до ЗНО учнів 11 класів протягом червня 2020 року.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що протягом карантину для учнів 1-11 класів було забезпечено проведення дистацнійного навчання, що закінчиться 29 травня. Наразі ж триває підготовка до завершення навчального року, оформлення шкільної докумениації, заповнення класних журналів, укладено графіки дистанційних перевірочних робіт, усних опитувань та підсумкового річного оцінювання за другий семестр з використанням технологій дистанційного навчання.

Також, відповідно до наказу МОН України від 30 березня 2020 року №463, учнів 4-х та 9-х класів 2019-2020 навчального року буде звільнено від ДПА.

Із метою запобігання поширенню короновірусної хвороби (СОVID-19) у 2019-2020 навчальному році усім закладам освіти рекомендовано не проводити останні дзвоники та випускні вечори.

Цьогоріч навчальний рік у школах міста закінчують 27968 учнів, 9 класи – 2211 учнів (з них 238 з відзнакою), 11 класи – 1396 (з них – 133 претенденти на нагородження медалями). У всіх ЗЗСО готуються вітальні листівки, відео-, інші матеріали для розміщення на сайті закладу з нагоди проведення свята Останнього дзвоника в режимі он-лайн 29.05.2020.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь все ще не дотягує до другого етапу пом'якшення карантину, - Ляшко
Наступна новина У підземних кімнатах луцької вежі знайшли скляний посуд. Фото
Останні новини
Схожі новини