Розповіли, скільки грошей спрямувала Волинська митниця на ремонт доріг

Розповіли, скільки грошей спрямувала Волинська митниця на ремонт доріг

У 2017-му році у рамках митного експерименту Волинська митниця ДФС спрямувала на реконструкцію доріг більше коштів, ніж у 2016-му.

Про це розповів начальник митниці Віктор Кривіцький 8 червня у Луцьку під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради з бюджетних питань.

За його словами, в цілому до бюджету від митниці надійшло 7 млрд 730 млн грн., з яких 766 млн 200 тисяч гривень пішло на реконструкцію автошляхів області. Це у 6,6 рази більше, порівняно з минулим роком.

За обсягами коштів, які виділяють на дороги через перевиконання індикативного показника, митниця Волині посіла шосте місце з-поміж інших областей України. Таким чином волинські митники спрямували грошей більше, ніж колеги із Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей, яких вважають найпотужнішими у плані митних надходжень.

Індикативний показник Волинь перевищила на 35,4%. Віктор Кривіцький звернувся також до народних депутатів, аби ті підняли питання реконструкції та зведення пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

Читати також: Відомо, скільки грошей виділили на ремонт доріг на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перинатальний центр: завдання постійно додаються
Наступна новина Показали відремонтований табір «Ровесник». ФОТО
Останні новини
Схожі новини