Розповіли, як можна керувати своїм газовим запасом онлайн

Розповіли, як можна керувати своїм газовим запасом онлайн
Фото ілюстративне

Регіональна газова компанія розробила інноваційне рішення для учасників акції «Твоя Енергонезалежність». Із 15 жовтня 51,1 тисячі родин, які придбали газовий запас, зможуть в онлайн-режимі обирати обсяг газу та період, у який його вигідніше використовувати.

Інноваційний продукт, розроблений на платформі Особистого кабінету на 104.ua фахівцями РГК, покращує мобільність керування газовим запасом та буде доступним з 15 жовтня в 16 областях України, повідомляють у РГК.

Клієнти РГК, які придбали запас газу та зареєстрували Особистий кабінет на 104.ua, зможуть самостійно обрати період, у який вони будуть його використовувати.

Це, запевняють, дозволить їм економити на оплаті за газ, обираючи для себе найвигіднішу на цей момент ціну. Для цього достатньо заповнити онлайн-заявку через Особистий кабінет протягом поточного місяця споживання природного газу - до його останнього числа включно.

Наразі до акції «Твоя енергонезалежність» долучились 51,1 тис. родин, які є клієнтами РГК та придбали 62 млн куб. м газу.

Клієнти, які ще не мають Особистого кабінету на 104.ua, можуть оформити заявки в Центрах обслуговування клієнтів РГК. Станом на 1 жовтня 2019 року РГК відкрив 80 ЦОК в 16 областях України.

Довідково

Регіональна газова компанія – сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис. км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин відкрив боксерський клуб у закинутому заводі
Наступна новина Доступне житло: на Волині планують видавати довготермінові кредити для молоді
Останні новини
Схожі новини