Волинянин відкрив боксерський клуб у закинутому заводі

Волинянин відкрив боксерський клуб у закинутому заводі
Дмитро Куць із своїми вихованцями

У селищі Заболоття Ратнівського району місцевий мешканець Дмитро Куць відкрив боксерський клуб «Брат» у приміщенні колишнього деревообробного заводу.

Повернувшись після навчання у своє рідне смт Заболоття Ратнівського району, хлопець загорівся бажанням відкрити спортивну секцію з боксу, – пише БУГ.

За словами Дмитра, спочатку його ідею про відкриття спортивної секції підтримала місцева влада, але виявилося, що це тягне за собою багато проблем. З часом хлопець зрозумів, що потрібно діяти самому.

   «У Заболотті є музична школа, але хлопці хочуть займатися спортом. До цього, вони бачили бокс лише на відео, чи у телевізорі», – зазначив хлопець.

Вже близько місяця Дмитро безкоштовно тренує близько двох десятків дітей і підлітків. Нещодавно вони взяли участь в боксерському турнірі у селі Зимне Володимир-Волинського району та привезли додому перші місця.

Незабаром наступить зима, тому хлопці займаються посилено , поки є час і можливість.

«Ми стараємося довести, що клуб – це не тільки місце тренувань, а й єдність команди, спільні, прагнення до зростання. Ми доводимо, що маючи велике бажання та трішки креативу можна втілювати свої ідеї , не зважаючи на перешкоди», –  написав Дмитро на сторінці клубу в фейсбуці.

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують скуштувати «дикий» напій
Наступна новина Розповіли, як можна керувати своїм газовим запасом онлайн
Останні новини
Схожі новини