Оголене тіло – не те, чого варто соромитися, – організатор конкурсів краси у Луцьку Валерій Пельц

Оголене тіло – не те, чого варто соромитися, – організатор конкурсів краси у Луцьку Валерій Пельц

Організатор конкурсу краси «Міс Принцеса» у Луцьку Валерій Пельц переконий, що шоу себе відживає.

Про це він заявив в інтерв’ю ІА «Конкурент»

«Можливо, це останні роки, коли конкурси краси проводиться у такому форматі. Одне діло – це Міс Всесвіт, мегакомерційний проект, і він буде далі жити». – говорить Пельц та каже, що шоу останніми роками чимало критикують. 

«Щодо критики, то вона буває конструктивна, але не завжди. Коли ми організовували більше заходів, я щотижня читав коментарі про себе, які були написані, наче під копірку, і звик до цього. Але я розумію жінок, для яких неприйнятно ходити на публіці в купальнику. Хоча є й протилежна думка жінок, яким це подобається.

Те саме можна сказати і про чоловіків, адже є такі види спорту (по суті, чоловічі конкурси краси з елементами атлетизму), де на сцену виходять з оголеним торсом. На мою особисту думку, оголене тіло – це не те, чого варто соромитися. До гарного, естетичного тіла потрібно прагнути. Хоча це не головне в людині, звісно», – каже Валерій Пельц. 

Також зазначає, що у місцевих конкурсах краси потрібно робити більший акцент на інтелектуальних конкурсах, прибирати вихід у купальниках.

«Однак треба розуміти, що є завдання від всесвітніх конкурсів, які прописують, яким має бути формат. Якщо конкурс за такими параметрами не проведуть на місцях, то переможниця не поїде далі», – пояснює він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запрацював новий винний магазин. ФОТО
Наступна новина «Генетичне сміття»: лучанин розповів, у кого не варто купувати породистих тварин
Останні новини
Схожі новини