Розвідка опублікувала список священників РПЦ, які агітують за війну. Серед них - двоє з Волині

Розвідка опублікувала список священників РПЦ, які агітують за війну. Серед них - двоє з Волині

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало список служителів Російської православної церкви, які співпрацюють із російськими пропагандистами та агітують вбивати українців. У списку є також двоє священників, які народилися на Волині. 

Зокрема, йдеться про Муляра Олександра, який народився у Луцьку в 1976 році. Нині він єпіскоп Саянскій и Ніжнєудінскій. Також за війну виступає і Кузьмін Артем з села Війниця колишнього Локачинського району (1983 року народження), зараз –  єпіскоп Таганрогскій.

За даними ГУР МО України служителі рпц отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молодих росіян спонукати їх укладати контракт про військову службу.

Читайте також: «Московський патріархат повинен називатися РПЦвУ», – єпископ Матфей. ІНТЕРВ’Ю

Воєнна розвідка України оприлюднює відомості про служителів рпц які співпрацюють з російськими пропагандистами та окупаційними підрозділами інформаційно-психологічних операцій та нагадує що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Повний список священників:

Список священників РПЦ, які агітують за війну

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку містяни пропонують перейменувати вулицю Конякіна на Героїв Маріуполя
Наступна новина Освітяни Луцької громади зібрали на потреби ЗСУ майже два мільйони гривень
Останні новини
Схожі новини