Розвідка США визнала свій провал. ВІДЕО

Розвідка США визнала свій провал. ВІДЕО

Розвідка США на початку президентства Дональда Трампа недооцінила ядерний потенціал КНДР.

Як повідомило видання Нью-Йорк Таймс з посиланням на джерела серед колишніх та нинішніх працівників спецслужб, США не чекали раніше, ніж у 2020-2022 роках, можливості удару від Пхеньяна.

Тож новій адміністрації повідомили, що у президента Трампа є ще кілька років, щоб зупинити КНДР. Проаналізувавши невдалі спроби Пхеньяна запустити ракети в 2016-му, розвідка вирішила, що це − наслідок санкцій з боку Вашингтона. Прогнозувалося, що й наступні випробування теж проваляться.

Тим часом, у Північній Кореї заявили про політичне потепління у відносинах з південним сусідом. Північнокорейський диктатор Ким Чен Ин закликав Пхеньян і Сеул налагодити відносини, щоб створити умови для об'єднання країн. Його слова цитує місцева агенція ЦТАК.

Ким Чен Ин заявив, що обидві Кореї мають забути про своє минуле та створити атмосферу для примирення та об'єднання. Кризу у відносинах він закликав вирішувати без посередників. Раніше між лідерами обох держав відбулася перша за два роки телефонна розмова.

Спеціально для цього відновили кабельну лінію, яка була розірвана.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Різдво з луцькими патрульними: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина Telegram планує створити власну криптовалюту
Останні новини
Схожі новини