Рубльов заявив про погрози своєму помічнику. Подробиці інциденту

Рубльов заявив про погрози своєму помічнику. Подробиці інциденту
Кандидат у нардепи Вячеслав Рубльов та його помічник Владислав Майборода

Кандидат у нардепи від «Слуги народу» у 20-ому виборчому окрузі Вячеслав Рубльов заявив, що його помічникові погрожували «люди Сергія Мартиняка» - чинного нардепа, який також балотується на цьому окрузі.

Про деталі інциденту кандидат та його помічник Владислав Майборода розповіли під час брифінгу у четвер, 11 липня.

«О 7:20 сьогодні вранці до мене додому прийшов чоловік, сказав мамі, яка відчинила двері, що це по роботі, вона і впустила. Я кажу: хто ви? А він: «Я Олександр, будемо з тобою говорити. Давай одягайся, виходь». Мати сказала, що не пустить, то він почав її шарпати. Тоді я вирішив таки вийти. На сходовій клітці чекали ще двоє чоловіків і на вулиці двоє, загалом – п’ятеро. Казали: «Ти ще не знаєш, що тебе очікує», «Ми тобі зараз пояснимо так, щоб дійшло, дійде так, що ти вже нічого не захочеш», - розповів Владислав Майборода.

«Я їх спитав, від кого вони. Один каже: від Сергія Мартиняка», - додав він.

Фото зловмисників, надані Вячеславом Рубльовим
Фото, надані Вячеславом Рубльовим

Зі слів помічника, словесна перепалка на вулиці тривала недовго, бо чоловіки мовляв злякались уваги сусідів і почали втікати. При цьому встиг приїхати кандидат у нардепи Вячеслав Рубльов, і сфотографувати двох чоловіків та автомобіль.

За словами Вячеслава Рубльова, пізніше з’ясувалось, що автомобіль Mitsubishi Outlander, на якому приїхали невідомі, належить підприємству «Пан Курчак», власником якого є Сергій Мартиняк.

Владислав Майборода написав заяву в поліцію через «погрозу життю і здоров’ю».

Чоловік працює помічником Вячеслава Рубльова на волонтерських засадах. Він роздає на окрузі листівки з закликом повідомляти виборців про підкуп.

Саме це, на думку Рубльова, є причиною інциденту.

Листівки, які роздає на окрузі Вячеслав Рубльов

«Ви знаєте, що підкуп виборців можна зафіксувати, тільки впіймавши людину з готівкою. Але інформація надходить. Люди вказують на конкретних персоналій – це і директори шкіл, представники культури, держслужбовці. Думаю, цю інформацію я передаватиму в правоохоронні органи», - сказав кандидат.

Він запевнив, що з Сергієм Мартиняком щодо цього інциденту не спілкувався.

«Його номера телефону у мене немає, а бачились ми востаннє більше року тому в ОДА на представленні Олександра Савченка», - сказав Вячеслав Рубльов.

У Сергія Мартиняка інцидент поки не коментують.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський звільнив ще одного голову райдержадміністрації
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 11 липня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини