Сайт Волинської облдержадміністрації визнали одним із найкращих

Сайт Волинської облдержадміністрації визнали одним із найкращих
Головна сторінка сайту Волинської ОДА

За рівнем інформаційного наповнення офіційний сайт Волинської обласної державної адміністрації визнаний одним із найкращих.

Відповідні результати моніторингу оприлюднив Державний комітет радіо та телебачення України, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Моніторинг проводили серед 25 офіційних сайтів місцевих органів виконавчої влади, а саме 24 обласних та Київської міської державних адміністрацій за результатами роботи у ІІ півріччі 2019 року.

Лідируючу позицію сайт Волинської ОДА розділив із Дніпропетровською, Рівненською, Івано-Франківською, Херсонською, Закарпатською, Хмельницькою облдержадміністраціями.

Оцінювання проводилося за показниками: наявність інформації, якість інформаційного наповнення, інформаційна прозорість, динаміка та прозорість. Загалом, Волинська ОДА отримала найвищий оціночний бал – 100 %.

Читати також: Назвали найпопулярніше слово 2019 року в Україні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не пропаде». Луцькі комунальники пояснили, куди подінуть сіль для посипання доріг
Наступна новина Реабілітаційний центр для атовців у Луцьку скоро запрацює на повну потужність, – головний лікар
Останні новини
Схожі новини