Савченко нагородив артисток волинського народного хору. ФОТО

Савченко нагородив артисток волинського народного хору. ФОТО

Концерт Волинського державного академічного українського народного хору «Сміються, плачуть солов’ї» відвідав голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який привітав жінок з Міжнародним жіночим днем та вручив нагороди і квіти.

Концерт пройшов у Луцьку в обласному драмтеатрі ім.Т.Г.Шевченка, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

«Як їх не любити. Ще хвилин п’ять і весь зал був би на сцені. І всі б підтанцьовували і підспівували з вами. Настільки ви вмієте професійно та талановито запалити публіку. Разом із цим, вмієте донести усі ті пісні, які створила історія України. Вони всі народжені у великій любові, а ваш талант відзначений Богом. Ваші пісні красять Волинь, ваш хор та усю Україну», – зазначив Савченко.

Окрім цього, губернатор вручив нагороди та квіти. Зокрема, артистам Волинського державного академічного українського хору за багаторічну плідну творчу працю, високовиконавську майстерність, вагомий внесок у розвиток і популяризацію національної культури, музичного мистецтва, та з нагоди Міжнародного жіночого дня оголошено Подяку голови ОДА: Олександрі Грицак, Даніані Ілюшик, Вірі Конюшко, Тамарі Крищук, Надії Марчук, Тетяні Сачук, Ірині Стаднік, Людмилі Нагорній.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пусті хати, криниця-журавель та бездоріжжя: історія подорожі волинським Поліссям. ФОТО
Наступна новина Лучани вшанували Тараса Шевченка. Принесли «Кобзарі» і читали вірші. ФОТО
Останні новини
Схожі новини