Савченко прокоментував обшуки на «Волиньприродресурсі»

Савченко прокоментував обшуки на «Волиньприродресурсі»
Олександр Савченко. Фото - Вікіпедія

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко запевняє, що не говорив із Президентом України Петром Порошенком про роботу КП «Волиньприродресурс» та Волинської обласної ради.

За його словами, про обшуки йому відомо лише «з інформації прес-служби», – пише Волинь24.

Нагадаємо, 17 січня СБУ проводить обшуки у приміщенні КП «Волиньприродресурс» Волинської облради. Причин обшуків поки не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства. 

Також обшукують будинок під Луцьком очільника КП Василя Столяра.

Савченко зазначив, що до роботи КП у нього ніколи не було «суттєвих питань».

«Врешті, до «Волиньприродресурсу» у мене суттєвих питань не виникало, вони практично не займаються нічим. Єдине питання я озвучив на сесії, бо бачив, що вони увійшли в спільну діяльність з ДП «Волиньторф». І, скоріш за все, вони хочуть отримати деякі землі «Волиньторфу», які вирублені з верхнім шаром торфу і під ним, звичайно, там де торф, може бути бурштин», – висловився він.

«Пам’ятаю тільки, що колись один відомий народний депутат писав запит про те, чому КП «Волиньприродресурс» на своїх відповідних сайтах чи на сайтах державних установ не публікують свою звітність за рік. Що там сьогодні відбувається – я не знаю», – підсумував губернатор Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь - серед лідерів за порушеннями на виборах в 2015
Наступна новина У селі на Волині відсвяткували ювілей храму. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини