СБУ нагородила Євгена Дудку за внесок у будівництво храму в Волновасі

СБУ нагородила Євгена Дудку за внесок у будівництво храму в Волновасі

Управління Служби безпеки України у Волинській області відзначило подякою голову громадської спілки СПАС Євгена Дудка за вагомий особистий внесок у реалізацію духовно-патріотичного проекту «Луцьк-Волноваха. Разом збудуємо Храм!»

Про це повідомляє пресс-служба організації СПАС.

ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» - перше підприємство, яке пожертвувало кошти на будівництво храму та постійно надає благодійну фінансову підтримку проекту.

Копії ключів-капсул, які закладалися на будівництві храму у місті Волноваха, урочисто вручили і благодійникам, котрі пожертвували чимало коштів під час благодійного вечора під патронатом голови ОДА Володимира Гунчика. А саме: директору СГПП «Несвіч» Володимиру Кучері та керівнику ТОВ «П’ятидні» Валерію Діброві. Володимир Кучера отримав також почесну грамоту від голови ОДА Володимира Гунчика.

Долучитися до благодійного збору коштів може кожен:

БФ Волинь-2014» (ЄДРПОУ 39374494) на р/р 26004301625739, філія Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» МФО 303398.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, що за незвичайний об'єкт спостерігали в небі над Луцьком 26 грудня
Наступна новина Лучани викликали поліцію через гранату для страйкболу
Останні новини
Схожі новини