#ЩасливаДесятка: У Луцьку запустили благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей

#ЩасливаДесятка: У Луцьку запустили благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей
Фото - news.rambler.ru

Небайдужих лучан закликають долучитися до благодійного флешмобу на підтримку онкохворих дітей.

Взяти участь у акції #ЩасливаДесятка закликаю волинська журналістка Ольга Магас, про що вона і пише на своїй сторінці у Facebook.

Жінка розповідає, днями побувала в онкогематологічному відділенні дитячої лікарні, щоб зібрати коротенькі відомості про діток, які там лікуються, та пофотографувати їх.

«Вони всі без волоссячка, але з такими гарними очиськами! Вони дуже крихітні і виснажені, але такі сильні!» – пише у дописі Магас. 

«Кожен малесенький пацієнт – то окрема історія про силу і мужність. То казка про боротьбу відважних принців та принцес зі злими драконами, де в кінці обов’язково має бути хеппі енд.

Але… Під час останнього візиту дізналась, що один з пацієнтів пішов. Пішов назавжди у якусь іншу казку, де стовідсотково буде щасливим і здоровим, – продовжує журналістка. 

- Коли виходила з однієї з палат, краєм ока помітила, як мама присіла біля ліжка, на якому спав маленький син. Взяла його за руку, поцілувала… Лікарі ставлять дуже невтішні прогнози, але…

Але завжди є місце для чуда. Мабуть, ніде більш не вірять в нього так, як у таких стінах. Мабуть, жоден храм не чув щиріших молитв, ніж ці кімнатки. Мабуть, ніде так не потребують підтримки, як тут.

Я сиділа на лавці перед лікарнею і ревіла. Додому йти не могла. Знаєте, що найстрашніше? Що у більшості випадків про онкологію в діток дізнаються випадково. Хвороба обирає жертв за якимось дивним своїм планом. І ти не знаєш, на кого впаде її вибір. То як настільна гра – ніколи не знаєш, скільки крапочок випаде на кубику і чи не зупиниться він на твоїй клітинці».

Тому Ольга Магас запропонувала запустити #ЩасливуДесятку! Всього лише 10 гривень на потреби діток, які так вірять у чудо.

«Для однієї людини це дрібниця, а для багатьох це може стати рятівною соломинкою», – завершує журналістка свій допис.

Благодійний фонд «СТОПРАК»
поточний рахунок 26006055501466,
МФО – 303440.
КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».
ЄДРПОУ 37537784
Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ та ВІД КОГО («Благодійна допомога від Іванова І.І.») (для того, щоб Фонд міг прозвітуватись за використання коштів).
Якщо ви перераховуєте кошти ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ Приватбанку, в Меню обирайте опцію «Внесення виручки».

 

#ЩасливаДесятка #HappyTen #stopcancer #стопрак #яможудопомогти #бомаюсерце А давайте запустимо Щасливу...

Posted by Ольга Магас on Tuesday, 3 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Два європейських лоукостери запустили нові рейси в Україну
Наступна новина Луцький парк заростає кропивою. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини