Що «ділили» на земельній комісії Луцькради, яку намагалися засекретити

Що «ділили» на земельній комісії Луцькради, яку намагалися засекретити

Постійна комісія Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру вирішила зібратися на своє повторне засідання 23 лютого у напівзасекреченому режимі, аби з другої спроби провести необхідні питання.

Будь-яка інформація про повторне засідання земельної комісії о 11.00 год 23 лютого на сайті міської ради була відсутня. Хоча в цей же день була інформація про засідання постійної комісії з питань законності, призначене на 10.00 год.

«Попереднє засідання земельної комісії завершилося не так, як того хотіла б правляча більшість у міській раді. Вона не змогла прийняти потрібні земельні питання. Тому вирішили зібратися повторно і забезпечити присутність провладних депутатів, щоб підтримати кілька резонансних земельних питань.

У тому числі щодо дозволу на будівництво багатоквартирного житлового будинку на місці теплиць. А не афішували її засідання, щоб не привертати зайву увагу журналістів», - повідомив у коментарі один з депутатів Луцької міськради.

В результаті на напівсекретне повторне засідання земельної комісії Луцької міськради прийшли троє депутатів: Євген Ткачук (голова комісії), Микита Рабан та Аркадій Соломатін.

Вони за 7 хвилин розглянули і одностайно та без обговорень підтримали 4 проекти рішень. В тому числі затвердили погодження на будівництво на місці теплиць багатоквартирного житлового будинку для ТОВ «Житловий квартал» по вулиці Рівненській, 119.

Читайте також: У Луцьку на місці теплиць будуватимуть багатоповерхівку

А також розширили площу земельної ділянки, яка відходить під обслуговування готелю Noble по вулиці Кривий Вал.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто представлятиме Україну на Євробаченні-2018 у Лісабоні
Наступна новина Волинянка втопила хвору на ДЦП дочку, зневірившись у зціленні від пастора Мунтяна
Останні новини
Схожі новини