Що робили в Луцьку народні депутати з «бюджетного» комітету. ВІДЕО

Що робили в Луцьку народні депутати з «бюджетного» комітету. ВІДЕО

Очільники області, члени бюджетного парламентського комітету, нардепи від Волині  та чиновники зібралися за круглим столом, аби обговорити актуальні бюджетні питання.

У Луцьку відбулось виїзне засідання комітету Верховної ради України, – йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Одним з питань на порядку денному була децентралізація ресурсів та повноважень, що дозволило місцевим бюджетам за останні роки суттєво збільшити фінансові можливості. Тим не менше, проблемними залишаються питання, пов’язані з видатками, що здійснюються за рахунок освітньої та медичної субвенцій.

Одним з пріоритетних питань, вважає депутат Волинської обласної ради, заступник голови бюджетної комісії облради, Володимир Бондар є об’єкти соціальної інфраструктури. Також народним обранцям – членам відповідного комітету варто звернути увагу на законодавче регулювання надходжень до  бюджетів за відповідними напрямками.

Мали можливість звернутися до парламентського комітету і народні депутати від Волині. Зокрема, Ігоря Лапіна тривожить добудова 27 школи і пренатального центру в Луцьку, Ірину Констанкевич освітня галузь регіону, а Степана Івахіва сумнозвісний Ковельський ветсанзавод, де на думку депутата, потрібно врешті завершити роботи з  усунення завданої заводом шкоди.

Читайте також: Залишилась лише назва, – Івахів про ветсанзавод у Ковелі

Загалом факт проведення засідання чи не ключового комітету Верховної Ради саме на Волині має привернути увагу центральної влади до проблем нашого регіону, зрушити державне фінансування багатьох важливих напрямків і проектів. Принаймні, волиняни, будуть на це сподіватися.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як народні депутати Волинську митницю хвалили та з бізнесом говорили. ВІДЕО
Наступна новина «Петро Порошенко знає, що на Волині ситуація нелегка», - Денис П'ятигорець
Останні новини
Схожі новини