Що робив у центрі Луцька Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Що робив у центрі Луцька Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Центром Луцька в обідню пору 23 серпня прогулюється Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

Нагадаємо, цього дня посадовець завітав з офіційним візитом до обласного центру Волині. 

Орієнтовно о пів на другу дня Володимир Гройсман приїхав на Театральний майдан, звідки пішов на прогулянку вулицею Лесі Українки. 

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та народний депутат України Сергій Мартиняк

Прогулюючись містом, Гройсман охоче зголошувався на селфі з лучанами та гостями міста. Зауважимо, кожен охочий міг поставити питання Прем’єру питання, яке найбільше цікавило. 

Зокрема, керівник видавничого відділу «Ключі» Волинської єпархії УПЦ КП Дмитро Головенко поцікавився мовним питанням, а також Прем’єр-міністр спілкувався митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом.

Володимир Гройсман з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом

Володимир Гройсман спілкується з керівником видавничого відділу «Ключі» Волинської єпархії УПЦ КП Дмитром Головенком

Опісля на початку вулиці Лесі Українки посадовець зупинився, щоб послухати музику у виконанні скрипальки, яка вже далеко не вперше грає у центрі Луцька.

«Це ж мистецтво, давайте зупинимось», – сказав Гройсман. 

Опісля він підійшов до ресторації «Бравий Швейк», де замовив філіжанку кави. Проте випити її посадовцю не вдалося, оскільки один із присутніх дістав телефон та попросив поговорити з його родичами. Прем’єр охоче погодився. 

Натовп людей біля «Бравого Швейку»

Зауважимо, навколо Володимира Гройсмана – цілий натовп людей, тому підійти до нього вдається не кожному, поряд із Прем’єром постійно також і кілька охоронців, прогулюються і голова Волинської ОДА Олександр Савченко, народний депутат Ігор Лапін та секретар Луцькради Григорій Пустовіт

Радник голови Волинської ОДА Олександр Киричук 

Біля центру туристичної інформації та послуг Прем’єр сів у бус та поїхав. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День прапора у Володимирі-Волинському. ФОТО
Наступна новина Гройсмана вразили високі технології луцького заводу «Мотор»
Останні новини
Схожі новини