Відкрили ювілейну виставку луцької художниці Алли Харчук. ФОТО

Відкрили ювілейну виставку луцької художниці Алли Харчук. ФОТО

У луцькому ЦУМі відбулось офіційне відкриття десятої виставки художниці Алли Харчук.

Захід провели 1 квітня в арт-галереї. В експозицію увійшли картини різних років творчості. Усього – близько двох десятків полотен.

Під час відкриття показали театральний етюд за участю творчої студії Наталії Журавльової. Також Алла Харчук презентувала свою дебютну книгу «На шляху мистецтва».

Рівно 20 років тому відбулась перша виставка художниці. Це був 1999 рік, а їй було лише 15 років.

«Коли я відкривала ювілейну виставку, мене переповнювали почуття радості і щастя. Я ніколи не шкодувала, що обрала шлях мистецтва. Він не простий, але найрідніший. Оглядаючись на минулі роки, ні про що не шкодую. Для художника найважливіше бачити відгук на свою творчість. І я її бачу усі ці роки. Сотні робіт реалізовані у різних містах, у різних країнах...» – сказала Алла Харчук.

Вона вважає великим досягненням те, що її картини припали до душі багатьом людям і зараз знаходяться в їхніх оселях.

«Мене називають художником, який дарує щастя і емоції... Моє мистецтво зосереджене на тому, що близьке... Це любов, добро, ніжність. Мистецтво надихає на роздуми... На виставках завжди багато людей, і це неймовірно приємно. Вчора теж було багато людей, не лише з Луцька, але і з інших міст та країн. Мистецтво не має кордонів!!! Своїми картинами лишаю автограф любові, ніжності та доброти. Вдячна усім за шалену кількість квітів та подарунків... Я прийшла у цей світ жінкою та митцем. Тому хочу створювати атмосферу і оазис добра, щоб робити життя прекраснішим...» – розповіла Алла Харчук.

Читайте також: Ходила в дитбудинок, щоб… малювати небо. Історія луцької художниці Алли Харчук

Виставка Алли Харчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фанклуб опоблоку та «королева спецдільниць Юля»: як і за кого голосували у Луцьку
Наступна новина Що треба зробити, щоб Порошенко виграв. БЛОГ
Останні новини
Схожі новини