Щотижня новий дрес-код та успішність в ЗНО: на Волині діє незвичайний ліцей. ВІДЕО

Щотижня новий дрес-код та успішність в ЗНО: на Волині діє незвичайний ліцей. ВІДЕО
скріншот з відео

На Волині зовсім не схожою на місцеві школи є Залізницька школа-ліцей.

Тут уже близько п'яти років діти не носять форму. Щотижня в них діє інший дрес-код, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

У холі розміщені контейнери для роздільного збору сміття та використаних батарейок. Також там є невеликий бук-кросинг, багато зелені та акваріумів. 

«У нас проходять тижні одягу. Наприклад, щотижня – джинсовий, або різні кольори. Кожен відповідно дотримується цих правил та приходить в одязі відповідно до дрес-коду», – розповіла учениця ліцею Дарина. 

У ліцеї навчається 350 дітей, які доїжджають з кількох населених пунктів шкільним автобусом. Ліцей розташований у сільській місцевості, тож тут відсутнє поняття репетиторства. Тому у навчальному закладі виділяють окремі години для підготовки до ЗНО. Директор школи запевняє, що 87% дітей успішно складають тестування і  вступають у виші на державну форму навчання. 

Більше – у сюжеті. 

 
Незвичайний ліцей у поліській глибинці

Незвичайний ліцей у поліській глибинці https://12kanal.com/nezvichajnij-l…iskij-glibinci/ ‎ Зовсім не схожою на місцеві школи є Залізницька школа-ліцей. Тут уже близько п'яти років діти не носять форму. Щотижня в них діє інший дрес-код.

Posted by 12 Канал on Monday, 12 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знайшли три підпільні заправки. ФОТО
Наступна новина У ківерцівській школі ремонтують дах та спортзал. ФОТО
Останні новини
Схожі новини