Семеро медиків-переселенців отримали роботу у волинській лікарні

Семеро медиків-переселенців отримали роботу у волинській лікарні
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Семеро медиків-трансплантологів, які були вимушено-евакуйовані через війну,  працевлаштувались у Волинській обласній клінічній лікарні. Крім того, з початку війни Волинь прийняла більше 22 тисяч переселенців.

Про це 17-го березня на своїй сторінці у «Facebook» повідомив голова Волинської військової адміністрації Юрій Погуляйко.

«Більше 22-ох тисяч вимушено-евакуйованих осіб прибули на Волинь з початку війни. Більшість з них, використовують нашу область як транзитну. Наразі є 5 тисяч вільних місць для поселення. Щодо тих, хто залишився на Волині, то на облік в обласний центр зайнятості стали 24 вимушені переселенці», - йдеться у повідомленні.

За словами голови Волинської ОВА, семеро медиків-трансплантологів уже працевлаштовані у Волинській обласній клінічній лікарні.

Також на навчання в освітні заклади області зареєструвалися більше тисячі евакуйованих дітей. А в одному з волинських інтернатів поселили 98 дітей-сиріт.

До слова, ті, хто шукає тимчасове житло або може надати його для вимушено-евакуйованих осіб, можуть звертатися за номерами телефонів: 066 657 09 15; (0332) 778 211.

Читати також: «Я не знаю, чи живі мої рідні». Історії переселенок, які шукають безпеку в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хотіли втекти до Польщі: на волинському кордоні спіймали дев'ятьох чоловіків
Наступна новина 5 речей, про які НЕ ТРЕБА писати під час війни
Останні новини
Схожі новини