Сергій Була - Миколі Федіку: «Ти сам голосував за цей проект при Миколі Ярославовичу». ВІДЕО

Сергій Була - Миколі Федіку: «Ти сам голосував за цей проект при Миколі Ярославовичу». ВІДЕО

В Луцькраді не вщухюать суперечки. Сергій Була, депутат причетний до ТОВ «Житловий Квартал», запевняє громадськість, що більшість із тих, хто вимагає зняти з сесії голосування за виділення ділянок під забудову, раніше самі голосували за дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації.

З такими поясненнями Сергій Була звернувся до іншого депутата Миколи Федіка. Коли Була говорив, узалі засідань гучно вмикали музику.

Опісля суперечки Петро Данильчук ввімкнув для «деяких депутатів» пісн зі словами «Я маю все, я хочу більше мати. Зробіть мене народним депутатом».

Раніше кілька муніципалів закрили секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта від залу, щоб він міг вести засідання.

У свою чергу депутат Павло Данильчук включив голосно музику в колонці, яку раніше приніс в зал, щоб не дати поставити на голосування земельні питання.

Нагадаємо, що у муськраді сталася бійка між депутатами Павлом Данильчуком та Костянтином Петрочуком через земельні питання.

Депутати зривають сесію Луцької міської ради, мотивуючи свою поведінку тим, що до розгляду пропонують надто складні питання, а саме надання ділянок для будівництва безоплатно ТОВ «Житловий квартал».

Раніше повідомлялося, що сесія Луцької міської ради може зірватися через проект рішення про виділення ділянок «Житловому кварталу».

Нагадаємо, що депутат Микита Рабан заявляв, що виділення землі на Вороніхіна депутати вже знали.

Луцькі депутати заблокували трибуну міськради з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двом лучанам, які винесли з помешкання знайомої мобільний, гроші та ювелірку, оголосили підозру
Наступна новина Здорожчання реклами у Луцьку називають спробою довести до банкрутства рекламний бізнес
Останні новини
Схожі новини