В новий рік – у новій квартирі: що кажуть про ЖК «Caramel Residance» власники осель

В новий рік – у новій квартирі: що кажуть про ЖК «Caramel Residance» власники осель

Придбання житла – важливий етап у житті кожного. Тому й не дивно, що часто це супроводжується багатьма сумнівами і місяцями пошуків тієї ідеальної квартири, в яку заходиш і розумієш: хочу тут жити.

Лучани, які придбали квартири у ЖК «Caramel Residance» розповіли, як шукали собі житло та чому зупинились на цьому комплексі.

«З ТОЧКИ ЗОРУ БУДІВЕЛЬНИКА НЕМАЄ ДО ЧОГО ПРИДЕРТИСЬ»

Юрій Мисюк – родом з Хмельниччини, та разом з дружиною вирішив оселитись у Луцьку. За освітою він будівельник, працював інженером на будівництві, прорабом, тому житло для себе обирав особливо прискіпливо.

«У Луцьку ми оглядали кілька інших житлових комплексів, але вирішили зупинитись на «Caramel Residance», тому що він збудований дуже якісно. Наш будинок добре утеплений, що особливо важливо у наш час. В квартирі встановлені якісні дорогі вікна, котел, хороша штукатурка, двері. Оскільки ми купили квартиру на першому поверсі, підлога утеплена пінопластом. З будівельної точки зору немає до чого придертись», - каже власник двокімнатної квартири.

Також чоловіку подобається розташування – житловий комплекс знаходиться біля ринку, автостанції, парку з великим дитячим майданчиком.

Юрій Мисюк планує оселитись з дружиною у новій квартирі на початку наступного року – коли закінчать ремонт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЖК «Caramel Residence» - комфортне житло поруч з парком

«ДУЖЕ ЗРУЧНИЙ РАЙОН»

Родина Оксани Радчук також планує переїхати у трикімнатну квартиру ЖК «Caramel Residance» на початку року. Лучани й раніше жили у 40-ому мікрорайоні, тому нове житло шукали неподалік.

«Ми хотіли купити квартиру поблизу школи №25, що на Федорова, аби дитині не довелось далеко їздити на навчання. Дуже раді, що дізнались про «Caramel Residance», адже він розташований у дуже зручному і знайомому нам районі. Транспортна розв’язка тут дуже хороша – за короткий час можна дістатись у будь-який район міста», - каже власниця квартири.

«Якість внутрішніх будівельних робіт нам подобається. Також знаю, що тут встановлений німецький котел, будинок утеплений. Ми задоволені», - додає жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЖК «Caramel Residence» легко економити тепло

ЗАЛИШИЛАСЬ ЛИШЕ ОДНА ГОТОВА КВАРТИРА

ЖК «Caramel Residance» - це 8 сучасних будинків, що розмістяться на трьох гектарах землі. Всередині комплексу в окремо збудованому Smart центрі будуть магазини, аптеки, спортивні заклади, школи розвитку, салони краси та кафе.

Житловий комплекс знаходиться на вулиці Конякіна. Поруч із ним – великий міський парк. Незабаром тут можна буде займатись спортом на тренажерах, вигулювати домашніх улюбленців чи просто проводити час з рідними. Для любителів двоколісного транспорту у парку облаштують велодоріжки.

Також тут працює дитяче містечко «Карамелька» з зонами для малюків різного віку.

Наразі вільною залишилась лише одна трикімнатна квартира у готовому будинку. Решта – у будинках, що будуть здані наприкінці 2019 – 2020 років.

Планування квартир продумане до дрібниць. У них – просторі балкони, де можна облаштувати зону відпочинку або ж робочий кабінет, є місце для шаф-купе, великі кухні.

За квартиру можна заплатити одразу або ж відтермінувати виплати на рік чи два.

Приклад планування однокімнатної квартири
Приклад планування двокімнатної квартири
Приклад планування трикімнатної квартири

Детальніше ознайомитись із перевагами масштабного житлового комплексу «Caramel Residence», який будує місцевий досвідчений забудовник ЛДБК, можна на сайті. Відділ продажу компанії знаходиться у Луцьку на вулиці Ветеранів, 22. Контактні телефони: (0332) 78 63 42, (066) 089 74 18, (095) 888 94 00


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленький волинянин, якому збирають гроші на операцію, записав пісню. ВІДЕО
Наступна новина Шахрай вимагав у волинянина гроші за «послуги поліції»
Останні новини
Схожі новини