Шахраї продають фальшиву вакцину від коронавірусу онлайн

Шахраї продають фальшиву вакцину від коронавірусу онлайн
Фото ілюстративне

У Європі шахраї почали пропонувати купити «вакцину від коронавірусу» онлайн. Препарати є фальшими і можуть бути небезпечними, кажуть у Європейському поліцейському управлінні.

Про це із посиланням на DW, пише видання «Українська правда».

У Європолі попередили, що той, хто вирішить купити таку «вакцину» у шахраїв, ризикує не лише втратити свої гроші а й здоров'я.

«Якщо людина стане жертвою подібного шахрайства, це, авжеж, може мати серйозну шкоду для здоров'я», -  каже директорка Європейського поліцейського управління Катрін де Болль

Європол вже повідомив про підозрілі «продажі» державам-членам Євросоюзу та закликав їхніх правоохоронців бути пильними.

27 грудня в країнах ЄС починають масову вакцинацію від корона вірусу. Як розповідає УП, в  якості вакцини буде використовуватися препарат компаній Pfizer і BioNTech, схвалений Єврокомісією після позитивних рекомендацій щодо вакцини з боку Європейського агентства лікарських засобів (EMA). Перші поставки вакцини почали прибувати до Німеччини, Франції, Австрії та Італії з тим, щоб в неділю медики змогли розпочати вакцинацію. Пріоритет віддається категоріям громадян з груп ризику, в тому числі літнім людям. В Іспанії та Болгарії також запускають кампанії по вакцинації в неділю. У Бельгії і Люксембурзі розраховують почати вакцинацію 28 грудня, в Нідерландах, як очікується, - з 8 січня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як архієпископ Нафанаїл 25 грудня освячував престол нового храму в Луцьку
Наступна новина «Нема куди здати шерсті». Про що мріє вівчар із села на Волині, яке мало вівчарську славу
Останні новини
Схожі новини