Шарпанина в маршрутці у Луцьку: перевізник обіцяє у суді захищати водія та пасажирів

Шарпанина в маршрутці у Луцьку: перевізник обіцяє у суді захищати водія та пасажирів

Підприємець Михайло Яцишин, якому належить автобус БАЗ-Еталон, де відбулася шарпанина між поліцією і пасажирами 6 квітня у Луцьку,  планує провести власне розслідування і в суді захищати права водія та пасажирів.

Про це стало відомо із сюжету Суспільного.

Нагадаємо, 6 квітня на вулиці Рівненській патрульні зупинили маршрутку сполученням «Луцьк-Личани», у якій зайняті були не лише місця для сидіння, а пасажири стояли ще й у проході. А це заборонено від початку пандемії. Індидент переріс у шарпанину і затримання двох пасажирів.

Перевізник запевняє, що водій на цьому маршруті працює понад 10 років. Пасажирів теж знає: «Ми цих людей 20 років возимо».

Читати також: «Туристи інколи дзвонять і питають: Як у Луцьку заплатити за проїзд?» – Сіті-Кард

Михайло Яцишин заперечує слова патрульних. Каже, що у маршрутці було не 14 «стоячих» пасажирів, а двоє.

«Чому так сталося, я зараз не можу судити. Напевно, важко здійснювати перевезення, кермувати транспортним засобом, обслуговувати понад 25 людей і стежити за дотриманням карантинних норм», – розповів Михайло Яцишин.

Зараз перевізник планує провести власне розслідування і з'ясувати усі обставини, які трапилася того дня на його маршруті. Обіцяє: у суді захищатиме права водія та пасажирів.

Читати також: «Люди, які платять готівкою, – «зайці». Складні питання до луцького Сіті-Карду


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За два тижні на сході вбили 11 українських захисників
Наступна новина «Бізнесу – зелене світло». У Торчинській громаді чекають інвесторів 
Останні новини
Схожі новини