Штаб АТО повідомив, що за добу не зафіксованого жодного обстрілу

Штаб АТО повідомив, що за добу не зафіксованого жодного обстрілу

У понеділок, 25 грудня, в зоні АТО з початку доби не зафіксували жодного обстрілу з боку терористів.

Після вступу в силу різдвяно-новорічного перемир'я день пройшов без порушення режиму припинення вогню, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Сьогоднішній день у районі проведення АТО, вперше після вступу в силу новорічно-різдвяного перемир’я, пройшов без порушень режиму припинення вогню. Станом на 18.00 вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу», - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.

«Штаб АТО підкреслює необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з різдвяними і новорічними святами та підтверджує відданість дотриманню сталого припинення вогню», - наголосили в прес-центрі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Байден заявив, що він напоумив Януковича втекти з України
Наступна новина Як влаштований світ: три теорії, які вас шокують
Останні новини
Схожі новини