Штаб Порошенка оприлюднив свої дані підрахунку голосів

Штаб Порошенка оприлюднив свої дані підрахунку голосів

У штабі Петра Порошенка оприлюднили свої дані підрахунку голосів на виборах Президента України.

Згідно з цими даними, Петро Порошенко набрав 16,2% голосів, Юлія Тимошенко – 13,4%. Лідирує Володимир Зеленський із 29,8%, пише прес-служба штабу Порошенка у Фейсбуці.

Член штабу Максим Саврасов заявив, що голосними проблемами цих виборчих перегонів стали «брудні методи агітації опонентів». 

«Поти Петра Порошенка та України було створено масу фейків. Багато з них генерувалося у Росії. Крім того, Кремлю підігрували українські політики – учасники виборів, а дуже часто, на жаль, фейки передруковували й українські медіа. Проте ця брудна гра проти Петра Порошенка не завадила нам, і зараз ми готуємося до перемоги у другому турі», – заявив він.

Нагадаємо, у ЦВК вже опрацювали більше половини голосів. Згідно з даними, лідирує Володимир Зеленський з 30,23% голосів, на другому місці – Петро Порошенко з 16,61%, на третьому – Юлія Тимошенко з 13,08% голосів.

Читати також: Як проголосували лучани: попередні результати


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій лікарні вперше видалили тромб з мозкової артерії. ФОТО
Наступна новина На виборах у луцькому СІЗО перемогли Зеленський і Тимошенко
Останні новини
Схожі новини