Сили ППО збили кілька ракет на Львівщині

Сили ППО збили кілька ракет на Львівщині
Фото повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

28-го березня сили ППО збили три ракети на Львівщині. Унаслідок цього загорілась трава. Натомість, за інформацією повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України, було збито дві ракети типу «Х» та знищено два БПЛА оперативно-тактичного рівня. 

Про це у «Facebook» повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, ракети збили у Золочівському районі. Наразі пожежу локалізували.

«Три ракети збила наша Протиповітряна оборона у Золочівському районі. Загорілася трава. Пожежу локалізували. Загрози для жителів району нема. Жертв немає», - написав Максим Козицький.

За інформацією повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України, дві ракети типу «Х» випустили з території Республіки Білорусь. Вони рухалися у напрямку Львова.

«Обслугами радіотехнічних військ цілі були вчасно виявлені та знищені зенітними ракетними військами на відстані близько 30 км до обласного центру. Крім того, підрозділами ЗРВ знищено два БПЛА оперативно-тактичного рівня», – йдеться у дописі повітряного командування «Захід» у Facebook.

Читати також: Російські окупанти завдали ракетного удару по нафтобазі на Рівненщині 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У нас тепер є Starlink». У Луцьку запрацювала система швидкісного інтернету
Наступна новина Потреби вимикати світло повністю у Луцьку немає – Поліщук
Останні новини
Схожі новини