Сім переваг домашнього навчання: лучанка поділилась досвідом

Сім переваг домашнього навчання: лучанка поділилась досвідом

Лайф-коуч з Луцька Надія Рогозіна розповіла про перший тиждень домашнього навчання її доньки Софії.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жінка назвала сім переваг такого формату навчання:

1) Відсутній стресовий фактор раннього підйому і виходу в холод. Софія встає згідно біологічного будильника, приблизно о 8:00, спокійно снідає, трохи малює чи займається чимось цікавим їй, а тоді сідає за навчання.

2) Відсутній жорсткий графік. Вона робить перерву тоді, коли це потрібно її організму, а не тоді, коли продзвенів дзвінок. Це дозволяє зберігати продуктивність.

3) Оцінки виставляє комп‘ютерна программа (крім творчих робіт), що виключає фактор впливу особистого ставлення вчителів. Наприклад, в звичайних школах є практика, що учасникам олімпіад та конкурсів апріорі завищують бали. В результаті оцінки стали кращими в середньому на 2-3 бали. 

4) З‘явився азарт до навчання, бо в нашій дистанційній школі цікаві тести, які проходиш практично, як гру (мені самій цікаво ?) 

5) абсолютна свобода графіку: Софія може або йти за розкладом, або один день/тиждень вчити тільки математику, наступний - тільки історію і т.д. Головне дотримуватись дед-лайнів. 

6) всього за тиждень вона відкрилася, стала спокійніше, веселіше, більше посміхається. Так, часом лінується. Але в цілому з дисципліною все ок. Бо немає такого навантаження. 

7) Я наздоганяю всі знання, які пропустила і не зрозуміла, коли сама була в школі ? Так, домашнє навчання забирає багато часу в батьків. Треба пояснити, перевірити і т.д. На щастя, те, що я теж працюю вдома, дозволяє мені легко приділяти цьому увагу. Сумніваюся, що нам вдалося б, якби я ходила на роботу, як всі.

Надія Рогозіна зазначила, що поки такий формат навчання і їй, і доньці дуже подобається. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку у Старому місті відкрили нову кав'ярню. ФОТО
Наступна новина У луцьких маршрутках рахуватимуть пасажирів
Останні новини
Схожі новини