Скандал із партою у школі на Волині: учня пересадили через балачки. ВІДЕО

Скандал із партою у школі на Волині: учня пересадили через балачки. ВІДЕО

У школі села Рудка-Козинська, що у Рожищенському районі, розповіли, чому посадили учня за нібито непридатну для навчання парту.

Вчителька Лариса Остапчук, яка й сказала Станіславу Стащуку пересісти, запевняє – зробила це через погану поведінку хлопця, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що у школі класний керівник вимагала гроші у багатодітної матері учня класу. За словами Володимира, матір таких грошей не мала, а тому хлопця нібито пересадили за непридатну для навчання парту.

Мати хлопця Олена Стащук це підтверила. 

«Син прийшов зі школи пригнічений дуже. Розказує, що вчителька пересадила за його іншу парту, бо не може посадити за нормальну парту – ми не здалися за ремонт», – розказала жінка. 

Читайте також: Вчительку, яка змусила школяра навчатись за старою партою, пропонують відправити до психолога. ФОТО

Вчителька ж заявила, що хлопчик здібний до навчання, але має проблеми з поведінкою. І того дня вона сказала йому пересісти саме через балачки з сусідом по парті. 

«Напевно, ти, кажу, пересядеш за цю парту, сам поки посидиш. Бо мама Вадіма, кажу, певно, образиться – вони  долучилися до ремонту. Оце я сказала», – пояснила Лариса Остапчук. 

Жінка запевняє, що Станіславу не докоряла, а після цього випадку дзвонила батькам, щоб залагодити непорозумння, проте ті слухавку не брали. Тим часом у школі почали службове розслідування.

«Я не хочу, щоб когось виганяли з роботи, але хочу, щоб закінчились ці побори», – заявила мама учня. 

У той же час батьки однокласників Стащука розповіли, що поміняти кришки парт – було їхнім рішенням, грошей ніхто не вимагав. А парта, за яку посадили хлопця, теж нова, тільки боки ДСП не поклеїли кромкою. Цю парту, за словами батьків школярів, планували залишити як запасну. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, як карають лучан за спалювання сухого листя
Наступна новина Патріарх Філарет: Томос буде, процес вже «пішов»
Останні новини
Схожі новини