Скандал у Стобихівці: хто й за скільки готовий будувати нове приміщення школи

Скандал у Стобихівці: хто й за скільки готовий будувати нове приміщення школи
Школа у Стобихівці (фото: ІА Волинські новини)

У селі Стобихівка Камінь-Каширского району планують звести нове приміщення загальноосвітньої школи. 19 лютого завершився тендер на проведення робіт.  

Тендер оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації 31 січня, йдеться на платформі публічних закупівель «Prozorro».  

Замовник планував витратити на будівництво понад 115 мільйонів гривень. Однак усі учасники торгів, а це ТОВ «Навітехсервіс», ТОВ «Луцьккомунбуд», ТзОВ «ОЛВІС-ІНЖИНІРІНГ ЛТД» та ТзОВ «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОЛИНЬЕКОБУД», запропонували нижчу ціну. Найвигіднішою була пропозиція від ТОВ «Навітехсервіс» - компанія погодилася виконати роботи за 82, 778 млн грн.

За таку суму підрядник повинен збудувати приміщення та провести оздоблювальні роботи. На момент здачі школи в кабінетах мають бути необхідні меблі - парти, столи, шафи тощо. У спортивній залі планують встановити основні спортивні прилади.

Роботи мають завершити до грудня 2020-го. 

Зазначимо, у школі селі Стобихівка нині навчається понад 200 учнів, вмістити навчальний заклад може близько 80-ти. Минулого навчального року діти вчилися у декілька змін. З першого вересня 2018-го року батьки своїх дітей до школи не пустили. А 5 листопада учні та їх батьки вийшли на акцію протесту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька художниця Алла Харчук видала книгу
Наступна новина Історія порятунку: як у Володимирі виходжують знайдених у вікні кажанів. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини