Скандальний луцький комуніст «засвітився» на конференції забороненої КПУ

Скандальний луцький комуніст «засвітився» на конференції забороненої КПУ

У день 140-ї річниці народження радянського керівника Йосипа Сталіна заборонена Комуністична партія України провела в Києві «науково-практичну конференцію», де  й був присутній комуніст з Луцька Михайло Кононович.

Про це повідомляє «Думка», з посиланням на сайт так званої компартії України.

Йдеться про те, шо «учасники конференції з великим інтересом прослухали доповіді: Симоненка Петра Миколайовича – 1-го секретаря ЦК Компартії України, народного депутата України II-VIII скликань – «Сталінський досвід соціалістичних перетворень радянської країни»; Крючкова Георгія Корнійовича – члена Президії ЦК Компартії України, народного депутата України III-IV скликань – «І.В. Сталін як теоретик марксизму-ленінізму»; Мнацаканова Сергія Олександровича – ректора Партійної школи при ЦК Компартії України – «Внесок І.В. Сталіна в національно-державне будівництво СРСР».

Серед тих, хто виступав, був і чинний член-кореспондент НАН України, доктор історичних наук Солдатенко Валерій Федорович із доповіддю «І. В. Сталін і Україна на переломному історичному етапі», а також голова Київської міської Ради ветеранів, генерал-майор авіації Мартинов Микола Єгорович із виступом «І.В.Сталін – як військовий стратег і організатор Перемоги над фашизмом».

Після завершення заходу «перший секретар ЦК ЛКСМУ Михайло Кононович вручив комсомольський квиток представнику київської молоді».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський письменник відреагував на участь в антипремії «Золотий хрін»
Наступна новина Із хлібом-сіллю, під звуки оркестру. Як зустрічали 14-ту бригаду на рідній землі
Останні новини
Схожі новини