Скільки Волинь витратила на боротьбу з коронавірусом і чи є гроші на 2 хвилю

Скільки Волинь витратила на боротьбу з коронавірусом і чи є гроші на 2 хвилю

З початку епідемії коронавірусу Волинь витратила на обладнання, засоби захисту, допомогу лікарням близько 30 мільйонів гривень.

Про це під час сесії, 10 вересня, сказала голова Волинської обласної ради Ірина Вахович.

Вона сказала, що з обласного бюджету виділили на боротьбу з коронавірусом 61 мільйон гривень, ще 60 мільйонів – з луцького міського. Також кілька сотень тисяч виділили райони, об’єднані територіальні громади. Загалом – більше 120 мільйонів гривень.

З них вже витратили близько 30 мільйонів гривень. Найбільше – 11,5 мільйонів на комп’ютерний томограф для інфекційного шпиталю у Боголюбах. Також гроші витрачали на засоби захисту, медикаменти, створення кисневої станції у Боголюбах (вона запрацює до кінця тижня), допомогу поліції.

«Зараз Луцьк забирає близько 30 своїх мільйонів назад в міський бюджет, але залишається ще 60 мільйонів на другу хвилю», - сказала посадовиця. З її слів, зараз лікарні фінансує також Національна служба здоров’я.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер військовий, якому Зеленський сказав «я ж не лох»
Наступна новина Головне досягнення – перинатальний. Вахович прозвітувалась про роботу головою Волиньради
Останні новини
Схожі новини