«Гармидер» відкриє сезон «Синдромом уцілілого»

«Гармидер» відкриє сезон  «Синдромом уцілілого»

«Гармидер» відкриває 19-й театральний сезон прем'єрою в «Культурному УКРИТТІ».

Про це повідомляють у театрі.

«Гармидер» відкриє сезон актуальною сучасною драмою «СИНДРОМ УЦІЛІЛОГО», режисерка Руслана Порицька. Усі виручені кошти будуть спрямовані на благодійність.

Прем'єра відбудеться 1 і 2 жовтня о 18:00 у просторі «Культурне УКРИТТЯ», у якому можна проводити заходи під час повітряної тривоги. Там театр продовжив своє функціонування, поки у «Гармидер ангар-stage» — ревіталізованому у мистецький простір ангарі — із початку повномасштабного вторгнення  функціонує Волонтерський штаб «АНГАР».

Андрій Бондаренко написав текст після 24 лютого 2022 року. Це дуже відвертата ясна історія. Про що? Про себе. Про нас теперішніх.

Двоє акторів театру «Гармидер» (Я — Павло Порицький, Тіло — Вадим Хаїнський) чітко усвідомили: «Нас, таких, якими ми були, більше немає. Старий світ згорів, здимів, розвалився, розвіявся. Все треба буде збирати заново, по частинках. І частинки будуть цілком нові...»

Глядачів чекають 1 і 2 жовтня о 18:00 за адресою: вул. Яровиця, 17. Благодійні  квитки можна придбати за посиланням: https://linktr.ee/theatre.garmyder Кошти будуть спрямовані для Волонтерського штабу АНГАР і простору «Культурне УКРИТТЯ».

Читайте також: Волонтери з «Ангару» провели виховну годину для школярів луцької гімназії

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині хірурги видалили жінці жовчний міхур із 81 каменем
Наступна новина Розвіяні між териконами. Русовичі. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Останні новини
Схожі новини