Сьогодні у Луцьку розпочнуть ремонтувати дороги - Поліщук

Сьогодні у Луцьку розпочнуть ремонтувати дороги - Поліщук
Фото ілюстративне poltava.to

Сьогодні, 23-го березня, у Луцьку розпочнуть ремонтувати дороги. Крім того, у місті розпочала свою роботу соціальна їдальня для вимушено переслених осіб. Тут вони можуть отримати безкоштовне харчування. 

Про це у своєму зверненні сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Сьогодні розпочинаємо асфальтування. Вчора відбувалося нарізання карт на вулиці Набережній. Сьогодні вже починаємо перші роботи по поточному ремонту доріг, тому що місто має бути прибране, має бути в порядку, інфраструктура має бути в порядку.

І лучани, і гості міста, і ті люди, які сьогодні вимушено переселені, мають знаходитися в комфорті, в тому, який дозволяє сьогодні ситуація і воєнний стан у нас в Україні і нашому місті», - розповів міський голова.  

Також він нагадав, що у Луцьку сьогодні починає працювати соціальна їдальня для переселенців. Вона працює на базі шкільної їдальні у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького, що на проспекті Волі, 25. З 12 до 15 години гарячі обіди безкоштовно там можуть отримати переселенці.

«Для того, щоб отримати обід, необхідно піти в департамент соцполітики Луцької міської ради за адресою: проспект Волі, 4а і взяти відповідні документи, які будуть надавати вам право отримувати ці обіди. Телефон для довідок: 0332 281000. Прошу, будь ласка, звертайтеся.

Станом на вчора вже більше 120 людей взяло ці документи, і сьогодні вони вже будуть харчуватися. Просимо вас, будь ласка, користуйтеся такою можливістю», - сказав Ігор Поліщук.

Також він додав, що для всіх інших категорій з числа соціально незахищених верств населення громади працює їдальня у територіальному центрі соціального обслуговування на вулиці Данила Галицького.

">http://

Крім того, Ігор Поліщук нагадав, що сьогодні у Луцьку курсує 111 одиниць транспорту. Наразі у місті працюють 28 тролейбусів і 83 автобуси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському кордоні підприємець хотів провезти комерційні товари разом гуманітарною допомогою
Наступна новина Сім’ям двох загиблих під час обстрілу луцького аеродрому виділять по 100 тисяч з бюджету
Останні новини
Схожі новини